Багатий Хом’як 2023

💥 Турнір трейдерів 💥 «Багатий Хом’як 2023» З 1 листопада 2023 року, вже традиційно, на біржі Richamster розпочнеться VІ турнір трейдерів «Багатий Хом’як 2023», мета якого - визначення найуспішнішого трейдера на сучасному криптовалютному ринку! 🎆🎆🎆 🧐 Що треба, щоб прийняти участь у Турнірі❓ ⭐️ Необхідно придбати BattlePass (100 KUB), або BattlePassGold (200 KUB), написавши на [email protected], вказавши ваш нік на біржі та який квиток ви купуєте. Не маєте коштів але маєте бажання не проблема. Для вас є FreePass, щоправда тоді ваш приз буде вдвічі меншим. ❗️❗️ Зверніть увагу, що ті, в кого активований 7-й та 10-й статуси на біржі, квиток для турніру отримують безкоштовно.🤩 Вам лиш потрібно подати заявку на участь. Власники 7-го статусу, доплативши 100 KUB, можуть отримати BattlePassGold. ⭐️ Після отримання квитка вам буде видано турнірний акаунт. ⭐️ 01.11.2023 на турнірних акаунтах з’являться баланси. ⭐️ Всі стартуватимуть з однакової суми в 1000 UAH. ⭐️ Задача: до 31.01.2024 до 22:00 за Київським часом наторгувати якомога більший баланс. ⭐️ Щотижня будуть публікуватись проміжні результати по акаунтах. ⭐️ По закінченню турніру буде визначено 3 призових місця з найбільшим загальним балансом ⭐️ До участі в Турнірі можна приєднуватись до 31.11.2023.

Головний спонсор турніру - ЗСУ. Сума балансів всіх турнірних акаунтів, які дійдуть до фінішу, буде передана в якості допомоги нашим військовим. Тому кличте друзів. Більше учасників - більшу суму зможемо передати.

Спонсор спецкатегорії Found Silver Hamster. (https://t.me/SilverHamster)3 учасники, які дійдуть до фінішу і матимуть на своїх балансах найбільше токенів FSH, заберуть ці FSH на свій основний акаунт.