Гарячий липень BTC

Оголошуємо акцію "Гарячий липень BTC" Призовий фонд 0,005 BTC (5-6 тис. грн). Для участі в акції вам потрібно.

  1. Заповнити форму (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7GPWnQ78tBj_IceEytvBk0RO79Ysm6MgO4UUfaYKUJMhssw/viewform?usp=sf_link) до 15.07.2023 року
  2. Поповнювати свій гривневий баланс. Кожна тисяча грн поповнення це заявка на 1% призового фонду. Гривнями після поповнення ви можете розпоряджатися як завгодно.
  3. Активувати якомога вищий торговий статус до 20.07.23 Кожен рівень торгового статусу це +1% до вашої заявки на призовий фонд. Торговий статус знижує сплачувану вами торгову комісію НА ЗАВЖДИ.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮВАТИМЕ? Допустим ви за липень поповнили свій баланс на 5500 грн та до 20.07.23 активували 10-й торговий статус. 5,5+10=15.5 Отже по завершенню акції ви претендуєте забрати 15.5% призового фонду.

Але претендувати ще не значить забрати. Що ж треба для того аби забрати? А для цього потрібно купувати BTC за UAH, USDT, USDC, або продавати будь-яку криптовалюту за біткойн. Тобто ви маєте сплачувати комісію в BTC. Чим більше сплачених комісій, тим більшу частку призового фонду ви заберете, але вона не може перевищити відсоток, на який ви претендуєте. Таким чином поповненням гривні та підвищенням торгового статусу ви піднімаєте стелю того, що можете забрати, а торгами в парах з біткойном вже монетизуєте свій приз.

Для того щоб додати інтриги проміжні результати будуть опубліковані 5, 10, 15, 20 та 25. Приз буде розділено пропорційно до сплачених в липні комісій в BTC, але не більше відсотка претендування. *враховуйте що активований торговий статус збільшує ваш відсоток претендування, але зменшує торгову комісію тож торгувати доведеться активніше.

Ну що, хомяки, нумо за своїми біткойнами 🐹🐹🐹,