ДР біржі Richamster

ДР біржі Richamster пройде менше ніж за півмісяця, а саме 9.07.2022. Цьогоріч ми працюємо в стані війни, що накладає певний відбиток на роботу. Але ми раді, що ви лишаєтесь з нами. Що нас стає більше. Що ми об'єдналися і дали першу відсіч окупантам. Нагадуємо, що з початком війни ми припинили роботу з громадянами РФ та Білорусі.

Також в нас є спецрахунки для допомоги нашим воїнам із забезпеченням і ми вже змогли надати допомоги більш ніж на пів мільйона гривень(#HelpUA #StandUpForUkraine #StandWithUkraine #HelpUkraineWithCrypto (richamster.com)) .
Та повернемось до ДР.

З початком війни також була зупинена виплата дивідендів акціонерам (але нарахування не зупинялись). Тож 9.07.2022 буде розподілена вся накопичена сума дивідендів за час війни на всі акції. Це непогана нагода придбати акції на аукціоні та отримати на них дивіденди за 5 місяців одразу, адже нарахування йдуть на акції, які в користувача на момент розрахунку. А можна переслати дивіденди на спецрахунки для захисників.

Також ми проведемо розіграш 🎁 призів.

Нам буде 4 роки, а отже розіграємо 4 подарунка.

\

  1. Бронежилет четвертого класу захисту з логотипом Richamster (доречі якщо у вас немає необхідності в такому елементі захисту, ви можете передати його тому хто потребує)\
  2. +4 рівня торгового статусу, який буде у переможця\
  3. +400 KUB на баланс.\
  4. Настільна гра CryptoBox, футболка та стікер-пак


Розіграш подарунків пройде між тримачами BOX. Чим більше ВОХ тим більше шансів. Один учасник отримує один подарунок. У переможця згорають всі ВОХ. Якщо ви не стали переможцем ваші ВОХ лишаються і прийматимуть участь в наступних розіграшах.  Розіграш відбудеться в прямому ефірі на нашому Youtube-каналі ((3) RICHAMSTER - YouTube).
Тож забирайте акції на аукціоні, купуйте ВОХ та підписуйтесь на наш канал.