ПОВНІ СТАКАНИ MATIC - ПОВНІ КИШЕНІ KUB

📣 #новинивідхоми 🐹

🔥 ПОВНІ СТАКАНИ MATIC - ПОВНІ КИШЕНІ KUB 💰

🏆 ПРИЗОВИЙ ФОНД - 1170 KUB 🤩

📌 Акція наповнення стаканів продовжується. ❗️Цього разу ми наповнюємо MATIC❗️ Суть акції залишається тією ж 👇

✅ Учасники акції розділять між собою 1170 KUB. ▪️ За кожний набраний бал в ТОП дня Вам буде нараховано 0.5 KUB в кінці акції, тобто щодня додаватиметься 39 KUB (39*30=1170). ▪️ Є сенс боротись постійно, не просто за попадання в ТОП дня, а за якомога вищі місця 🥇💪

⁉️ Але як потрапити в ТОП дня 🤷👇

✅ Необхідно виставити на біржі на продаж MATIC в будь-якій парі по будь-якій ціні. ▪️Раз на день в різний час буде формуватись статистика. ▪️Той, хто матиме найбільше виставленого на продаж MATIC, отримуватиме 12 балів, слідуючий за ним 11, наступний 10 і т.д до 1. ▪️Таким чином формується ТОП-12 кожного дня. ▪️ В акції не приймає участь MATIC, який не стоїть в ордерах. ▪️ Тож, якщо Ви маєте MATIC на балансі, але не виставили його - Ви не приймаєте участі.

⁉️ А що робити, якщо в акції я хочу прийняти участь, але боюся продешевити з продажем 💁‍♂️👇

✅ В такому разі ставте MATIC по ціні, яка вас точно влаштує, наприклад, за 10 000 грн. Важливо, щоб він був виставлений.

⁉️ Я не бажаю світити свої баланси перед іншими! 👇

✅ Ми піклуємося про 🔒 конфіденційність Ваших даних, і в той же час даємо можливість слідкувати за перебігом акції та своїм результатом. ▪️Тому, як тільки користувач потрапляє в ТОП дня, йому присвоюється особистий номер і він зможе відслідковувати свою позицію в таблиці. ▪️Про присвоєння ІН користувачу буде повідомлено по e-mail або в Telegram (залежно, як ми комунікували з Вами раніше). ▪️Якщо вам здається, що ви б мали бути в ТОП, але не отримали номер, можете уточнити інформацію в Telegram у адміна @SilverMystery або написавши на [email protected].

‼️ Перший заліковий день 1.08.2021, останній заліковий день - 30.08.2021‼️ 🏆 Вже до 01.09.2021 переможці отримають свою нагороду і буде оголошено, стакани якої валюти ми будемо наповнювати наступними.