Збори акціонерів

26.04.2021 пройшли чергові збори акціонерів, на яких було розглянуто ряд питань і визначено вектор руху та розвитку біржі. З деякими рішеннями ми хочемо ознайомити і вас. Багатий Хом’як любить ділитись інсайдами.

  1. Акція “Повні стакани - повні кишені KUB”

    В травні 2021 продовжиться традиційна акція “Повні стакани” і цього разу наповнюватимемо WAVES. Цю монету підтримали 64.4% інвесторів. Тож, починайте поповнювати баланс та виставляти монети в ордери. Щоб зайняти місця в перших вагонах.

  2. Делістинги та лістинги

    Нагадуємо, до 01.05.2021 ще є можливість вивести ASH. Після цієї дати даний токен та його баланси будуть повністю видалені з біржі.

    Також процедуру делістингу розпочинаємо по монеті XEM:
    01.05.2021 буде відкрито вивід.
    15.05.2021 будуть зупинені торги.
    До 01.06.2021 триватиме можливість вивести монету.
    Після 01.06.2021 ХЕМ буде повністю видалений.

    Але якщо десь убуває, то десь прибуває. Вже ведеться робота над лістингом токенів Tether (USDT, ERC-20) та BasicAttentionToken (BAT, ERC-20). Обидва токени лідирували по запитах користувачів на сторінці Лістинг та були підтримані інвесторами (81,19%).

  3. Статуси акціонерів

    З ростом та розвитком приходять нові виклики. Одним з таких є більша захищеність корпоративної інформації. RICHAMSTER - єдина біржа, співвласником якої ви можете стати, купивши акції. Акції приносять дивіденди і дають право голосу на зборах інвесторів. Придбавши певний пакет акцій, ви отримуєте доступ до закритих робочих груп. І, оскільки інформація в цих групах має корпоративну цінність, то поріг доступу до них було піднято до 100 акцій. За це рішення було віддано 52,23% голосів інвесторів. Тож, тепер в управлінську групу потрапити стало трохи складніше, але все ще реально та доступно.

На цьому поки що все. Готуйтеся до прийдешніх акцій та нововведень.

Вдалих торгів!