Повні стакани - повні кишені.

Повні стакани - повні кишені. Призовий фонд - 2200 KUB

Акція наповнення стаканів продовжується, і цього разу ми наповнюємо LTC. Суть акції залишається тією ж.


Отже, поїхали: “Повні стакани LTC - повні кишені KUB”.

Учасники акції розділять між собою 2200 KUB. З них 550 KUB отримають ТОП-10 по кількості набраних балів за весь період. Ще 1650 KUB буде розділено між всіма, хто хоча б раз потрапляв в ТОП-10 дня. За кожний набраний бал в ТОП дня Вам буде нараховано 1 KUB, тобто щодня додаватиметься 55 KUB (55*30=1650). Є сенс боротись постійно, не просто за попадання в ТОП дня, а за якомога вищі місця.

Але як потрапити в ТОП дня?
Необхідно виставити на біржі на продаж LTC в будь-якій парі по будь-якій ціні. Раз на день в різний час буде формуватись статистика. Той, хто матиме найбільше виставленого на продаж LTC, отримуватиме 10 балів, слідуючий за ним 9, наступний 8 і т.д до 1. Таким чином формується ТОП-10 кожного дня. В акції не приймає участь LTC, який не стоїть в ордерах. Тож, якщо Ви маєте LTC на балансі, але не виставили його - Ви не приймаєте участі.


А що робити, якщо в акції я хочу прийняти участь, але боюся продешевити з продажем?

В такому разі ставте LTC по ціні, яка вас точно влаштує, наприклад, за 10 000 грн. Важливо, щоб він був виставлений.


Я не бажаю світити свої баланси перед іншими!
Ми піклуємося про конфіденційність Ваших даних, і в той же час даємо можливість слідкувати за перебігом акції та своїм результатом. Тому, як тільки користувач потрапляє в ТОП дня, йому присвоюється особистий номер і він зможе відслідковувати свою позицію в таблиці. Про присвоєння ІН користувачу буде повідомлено по e-mail або в Telegram (залежно, як ми комунікували з Вами раніше).
Якщо вам здається, що ви б мали бути в ТОП, але не отримали номер, можете уточнити інформацію в Telegram у адміна @SilverMystery або написавши на [email protected].


Перший заліковий день 1.03.2021, останній заліковий день - 30.03.2021. Вже до 31.03.2021 переможці отримають свою нагороду і буде оголошено, стакани якої валюти ми будемо наповнювати наступними.