Міжнародна онлайн-конференція Synopsis 2021

Міжнародна онлайн-конференція Synopsis 2021

20-21 лютого пройде міжнародний онлайн-саміт Synopsis 2021 - найбільша інтерактивна подія індустрії блокчейн і децентралізованих фінансів з початку року.

У програмі конференції 7 головних тем:

- Децентралізовані фінанси

- Цифрова економіка і правове регулювання

- Біржі

- Торгівля

- Прибутковий майнінг

- Токени NFT

Ведучі конференції - Марія Станкевич (EXMO), Марі Татібуе (Gate), Ян Хаванскій (Coindar, Colibri Group), Ліха Лі (Xangle), Максим Сухоносик (Xangle) і Олена Афанасьєва (BeInCrypto).

Synopsis 2021 збере більше 50 спікерів з 16 країн. Серед них буде співзасновник Richamster, СEO Aeneas, представники прогресивних проектів, євангелісти цифрової економіки, експерти в області Дефі, торгівлі, ринкової аналітики, Майнінгe, взаэмонезамынних токенів NFT, маркетингу та управління. За оцінками організаторів число учасників конференції складе більше 20 000 чоловік.

Аудиторія конференції Synopsis 2021 - це інвестори, трейдери, аналітики ринку, економісти, маркетологи, розробники, кріптовалютні ентузіасти, студенти та всі, хто цікавиться цифровий економікою.

Отримайте доступ до релевантної інформації від хедлайнерів Індустрії. Круглі столи, панельні дискусії, сольні виступи, AMA та інтерв'ю чекають не тільки вашої уваги, але і участі.

Для учасників приготовлено більше десятка конкурсів на знання ринку, сесії питання-відповідь в популярних криптовалютних чатах, лотерея з роздачею токенів перспективних проектів, роздача призів в соціальних мережах та інтерактивні заходи. Задавайте кращі питання, продемонструйте свої навички і знання в децентралізованих фінансах і отримуйте призи від видатних крипто проектів.

Після конференції медіа команда проекту Prometheus і Руслан Соколовський проведуть AfterParty на блокчейн-тематику. Участь безкоштовна. Купівля квитків дає доступ до розіграшу призів і інших переваг.

Трансляція буде проводитися на децентралізованому телебаченні THETA tv. Дивіться подробиці на офіційному сайті конференції.

Тема доповіді співзасновника Richamster: “Децентралізація в криптовалюті. Роль бірж в децентралізації.” Мова доповіді - російська.