PSM Awards 2020 | Silver | Richamster

Можна скільки завгодно працювати над покращенням сервісу. Можна скільки завгодно розповідати про нього. Але якщо він не викликає емоції, не вирішує задач користувачів, не несе суспільного блага - ви не отримаєте зворотного відгуку та подяки. І ми дуже раді, що нашу роботу цінують, помічають і вдячні за неї. Цьогорічна церемонія PSM Awards 2020 стала знаковою для Richamster. Серед понад 350 компаній в галузі FinTech Richamster був не просто учасником. Шляхом голосування користувачів, експертів та організаторів Премії ми зайняли Срібну сходинку в номінації «Найкращий проект в сфері Blockchain», випередивши всі сервіси з напрямку обміну криптовалют в Україні. Дуже приємно відчувати таку сильну підтримку, вона окриляє, дає сили на досягнення нових висот, надихає і надалі розвивати біржу та надавати найкращі послуги, щоб не розчаровувати прихильників, а навпаки, ще більше нарощувати аудиторію тих, хто буде задоволений співпрацею з Richamster. Нагадаю, наша ціль максимально спростити, і в той же час створити найбільш широкий інструментарій для обміну/купівлі/продажу криптовалюти. Ми працюємо над цілим рядом суміжних з блокчейном проектів для того, щоб перехід відбувався максимально м’яко і приносив не лише емоційне задоволення, а й фінансове зростання наших користувачів. Наша підтримка працює 24/7, наша спільнота цікава, добра та мудра: навчить, допоможе і точно не лишиться байдужою до ваших питань.
Також хотілося б відмітити наших партнерів - компанію MonoPay (ми з ними майже ровесники). Вони здобули Золото в номінації «Найкращий FinTech-стартап». Впевнені, наші користувачі, які оцінили роботу сервісу переказів p2p для поповнення балансів Richamster, також допомогли їм здобути цю перемогу.

Ну що, розходимось? Е, ні! «Багатий Хом’як» хоче подякувати всім, хто сприяв цій перемозі та оголошує акцію. Поширте цю новину в своїх соцмережах і отримайте криптовалюту KUB на свій рахунок.

Для отримання «Подяки» напишіть в телеграмі користувачу https://t.me/SilverMystery  наступне:
«Вітаю, Richamster!
Мої друзі також дізнались про вашу перемогу.
(тут надаєте список посилань на ваші сторінки в соцмережах з поширеною новиною)
Мій нік на біржі: (ваш нік).
Бажаю наступного разу вибороти Gold!»

За поширення в кожній соцмережі вам буде нараховано по 1 KUB. Але якщо ви ще й мегапопулярний то отримайте +1 KUB за кожну 1000 ваших фоловерів.

А ще маленький лайфхак. Я думаю хтось захоче долучитись до нас, тож рекомендую в новині вказувати ваше реферальне посилання і отримувати додатковий дохід в розмірі 50% від комісій сплачених вашими рефералами.