Повні стакани - повні кишені!

Повні стакани - повні кишені. Призовий фонд - 2200 KUB

Минулого місяця був місяць DASH , цей місяць буде місяцем MFC . Суть акції лишається тією.
Отже поїхали“Повні стакани MFC - повні кармани KUB”. Учасники акції розділять між собою 2200 KUB. З них 550 KUB отримають ТОП 10 по кількості набраних балів за весь період. Ще 1650 KUB буде розділено між всіма хто хоча б раз потрапляв в топ-10 дня. За кожний набраний бал в ТОП дня вам буде нараховано 1 KUB тобто щодня додаватись 55 KUB (55*30=1650). Тож тепер є сенс боротись постійно не просто за попадання в ТОП дня, а за якомога вищі місця. .
Але як потрапити в ТОП дня?
Необхідно виставити на біржі на продаж MFC в будь-якій парі по будь-якій ціні. Раз в день в різний час буде формуватись статистика. Той хто матиме найбільше виставленого на продаж MFC отримуватиме 10 балів, слідуючий за ним 9, наступний 8 і т.д до 1. Таким чином формується ТОП-10 кожного дня. В акції не приймає участь MFC, який не стоїть в лотах. Тож якщо ви маєте MFC на балансі, але не виставили його ви не прийматимете участі.
А що робити якщо в акції я хочу прийняти участь але боюся продешевити з продажем?В такому разі ставте MFC по ціні, яка вас точно влаштує, наприклад за 100 000 грн. Важливо щоб він був виставлений.
Я не бажаю світити свої баланси перед іншими
Ми піклуємося про конфіденційність ваших даних, і в той же час даємо можливість слідкувати за перебігом акції та своїм результатом. Тому як тільки користувач потрапляє в ТОП дня, йому присвоюється особистий номер і він зможе відслідковувати свою позицію в таблиці. Про присвоєння ІН користувачу буде повідомлено по e-mail або в Telegram (залежно як ми комунікували з вами раніше).
Якщо вам здається що ви б мали бути в ТОП але не отримали номер можете уточнити інформацію в телеграмі у @SilverMystery або написавши на [email protected].


Перший заліковий день 29.11.20 останній залікови день - 28.12.20. Вже до 29.12.20 переможці отримають свою нагороду і буде оголошено стакани, якої валюти ми наповнювати будемо наступними.