У лідери вирвався toiletpapertoken

Агрегатори даних по криптовалютам.

#криптобайки

Після того, як на соinmarketcap у лідери вирвався toiletpapertoken😎, обігнавши по об'ємам біткоїн, ми вирішили розповісти, а де ж хакерам ще можна побачити цікаві графіки та проаналізувати криптовалютні тренди ( до речі, ви зацінили графік тойлетпейпертокен?😂) Тож:

📌Сoinmarketcap - один з найвідоміших у криптоспільноті агрегаторів курсів крипти. Тут знайдете дані про велику кількість існуючих монет: історичну динаміку цін, загальну ринкову капіталізацію, інфо по торгах на багатьох біржах, рейтинги, графіки, віджети, конвертер валют тощо.

coinmarketcap.com

📌Mapofcoins - зібрана гарна інфографіка з історій криптовалют. Також можна побачити візуалізацію карти хардфорків для біткойна та іншої крипти.

mapofcoins.com

📌Coingecko - аналітика крипти через призму всіх факторів, що впливають на ринок, у тому числі шляхом аналізу змін у активностях криптоспільноти в соцмережах - саме в цьому полягає унікальність сервіса.

coingecko.com

📌Tradingview - pecурс для професійних трейдерів. Дозволяє в один клік здійснити технічний аналіз. Графіки, графіки та ще раз графіки.

tradingview.com

📌Blockfolio - один з найзручніших агрегаторів для використання на мобільних пристроях. Має дані про більш ніж 8000 монет. Користувач може сформувати персональний криптопортфель та відстежувати динаміку монет на біржах та наявність монет у різних парах. Через лояльні умови співпраці та зручність користування, кількість прихильників #блокфоліо невпинно зростає.

blockfolio.com

Richamster aктивно співпрацює з blockfolio - тут є вся статистика та аналітика по біржі. Також з лютого ми присутні на coinmarketcap, а невдовзі ви побачите Багатого хом'яка на сoingecko.

Стежте за новинами!👀💬📣📣

З Richamster- просто та зручно завжди!