Що там у Хом'яка?

Вже давно ви не чули рубрику "Що там у Хом'яка?", ми це виправимо. Сьогодні поспілкуємось з одним з найсильніших трейдерів цьогорічного турніру “Багатий хом'як”, активним учасником хом’як спільноти XTexplorer: про аукціон, кубики, трейдерство та новини криптосвіту

-XTexplorer, привіт!

Ми обіцяли розказати хом’як -спільноті, що то за явище таке - зробити майже сім іксів на спадаючому ринку крипти всього за два місяці (посилання щодо результатів "Багатий хом'як" шукайте внизу). Поділіться, як вдалося настільки збільшити капітал, яка стратегія та тактика ведення торгів була на турнірі👔💼⌚?

Доброго здоров'я!

Ну, що можна сказати, з досвідом прийшло розуміння, що справжній трейдер має бути психологом та рибалкою за сумісництвом ☺. Як психолог, потрібно вміти відчувати настрої, аналізувати новини та події. А як рибалка, необхідно мати витримку та контролювати реакцію. Адже, якщо заглибитись в суть трейдингу криптою, то досвідчений трейдер насправді продає/купує не токени і монети, а продає сподівання та купує страх. Але для цього потрібно дуже багато часу та зусиль, приходиться мало спати - постійно моніторити новини по всім активам, бути в курсі всіх подій та настроїв у чатах тих активів, котрими здійснюєш торги і т.д.

Конкретно щодо результатів турніру, то, як говориться, "впіймав хвилю". Тоді на одній торговій парі була сильна волатильність (навіть до 100%), тому як спільнотою тієї монети на той момент активно очікувалися позитивні результати від конференції та й одночасно тривали технічні труднощі у розробці, і, відповідно, хтось сильно вірив та купував, а хтось нервувався та розчаровувався - продавав. І оскільки на інших парах був рух невеликий, а турнірний азарт підпікав, то на вищезгаданій парі я обрав тактику, що в народі називають "на всю котлету", плюс очікування. Таким чином вдалося кілька разів "прокрутити" баланс у майже 100%-му коридорі.

-відбулися зміни у щомісячному аукціоні, який проводить Багатий хом’як. Ви давно у спільноті Richamster, поясніть,у чому відмінність між акціями та кубиками, які раніше можна було придбати на аукціоні. Як відбувається купівля кубиків тепер та яка їх роль◻◼?

Так, завдяки чудовій команді, котра не стоїть на місці, у Richamster відбулися чергові позитивні зміни. Тепер акції біржі (їх можна придбати на щомісячному аукціоні у вже існуючих тримачів акцій) лише виконують роль у розподіленні прибутку від торгових операцій на біржі. Хочеться на цьому наголосити, адже чи багато Ви знайдете бірж, що діляться своїм прибутком? Мало хто ще усвідомлює цю можливість для себе, адже біржа поки що молода, а більшість людей хоче прибутків прямо зараз і багато. Та з точки зору інвестора (не трейдера) варто вкладатися в інфраструктуру, а не лише в саму криптовалюту. Тому тут моя порада - думати стратегічно, на кілька кроків вперед, як у грі в шахи. Особисто я лиш збільшив свою долю акцій.

Інший інструмент - KUB, токен біржі Richamster. Його роль - активація статусів трейдера зі знижками на торгові комісії, збільшені можливості реферальної програми. Також токен KUB використовується у турнірах, акціях та різних заходах біржі. Купівля/продаж токенів KUB здійснюється за стандартною процедурою торгівлі криптовалютами як у торговій парі із гривнею (KUB/UAH), так і в парах до KRB, BTC та інших.

-у вузьких колах хомяк-спільноти відомо, що Ви - сірий кардинал редакційної та SEO діяльності Richamster. Поділіться, наскільки сьогодні примхливі вимоги пошукових систем до криптовалютної тематики⚠⚠⚠? Які новини у напрямку покращення юзабіліті Richamster?

Та який там сірий кардинал... ☺Тут все просто. Відповідальність. Завжди роби все і всюди якісно як для себе особисто. Люблю, щоб в усьому був порядок (часто до межі скрупульозності), щоб продукт був якісним та приємним для користувача. Тому, будучи інвестором RichHamster (це я про захист інвестиції), періодично (як господар обходить господарство) свіжим поглядом переглядаю всі сторінки сайту біржі: вишукую помилки, десь щось підправити, удосконалити, нове додати, і тоді з командою робимо це. Адже світ рухається, та і конкуренти теж не сплять. Щодо SEO, маю трохи досвіду, маю трохи часу, взяв та й роблю. Ви правильно підмітили, що пошукові системи примхливі - їх алгоритми постійно вдосконалюються, та і криптовалютна тематика висококонкурентна. В пошуковій оптимізації немає стабільних рецептів. Це завжди експеримент, дослідження. Між "сеошником" та пошуковою системою це як гра "хто кого". Але і тут потрібно старатися все робити гармонійно та чесно, і результат буде відповідний.

Які новини у напрямку покращення Richamster? О-о-о...! Робота кипить завжди, просто зовні поки не все видно. Одне знаю і відчуваю - команда Richamster завзята, відповідальна, непосидюча (відповідає назві, - як хом'як в колесі ☺) - переробляється розділ ФІНАНСИ, вдосконалюється реферальна система, дороблюється система статусів, апгрейдяться сервери і ще чимало іншого. Розвиток відбувається постійно. Це не майданчик на один день, не сподівайтесь!, біржа Richamster націлена на ду-у-уже довгий період і на все, що буде зручним і корисним користувачу.

-і знову про крипту - зараз усі активно обговорюють нафтове питання📢. Ваше експертне судження - чи вплине це на криптовалютний ринок📊?

Звісно, я не є експертом із ринку нафти, але логічно, що будь які економічні потрясіння мають вплив і на крипту, і вже вплинули. Плюс ще інші фактори посприяли на додачу. Ми спостерігаємо падіння, хоча багато хто сподівався навпаки - на ріст. Рух буде завжди. Питання лише в інтенсивності. Небезпека таких процесів для звичайного дрібного інвестора/споживача в сучасному світі криється в маніпуляціях, адже практично кожному через гаджети доступні сотні каналів комунікацій, новин, соцмереж; будь-який контент купується/продається і це все є ідеальним інструментом для зростаючих корпорацій, монополій, щоб маніпулювати та сіяти паніку і заробити на цьому. Тому потрібно завжди думати тверезо і перевіряти інформацію з першоджерел.

-XTexplorer, дякуємо. За традицією, можна декілька слів для крипто ентузіастів👥

Кілька слів? Якщо про крипту: коли і куди інвестувати, Вам вирішувати, але хотілося б порадити звертати увагу на перспективні проекти, за якими стоять чесні та віддані своїй справі розробники, сильні та дружні спільноти. Тримайте носа за вітром.

Але за криптою не забувайте жити... Яскраво, на повну, дарувати увагу та любов близьким людям.

Успіхів в інвестиціях та міцного здоров'я!

Поспілкуватись XTexplorer ви зможете у телеграмі @richamster_chat

Підписуйтесь на нас!

Результати турніру "Багатий хом'як-2019" тут: https://news.richamster.com/2019-10-01-bagatiy-homyak/

ЗRichamster- просто та зручно завжди!